logo.png

PROFESIONÁLNÍ PŘEPIS ON-LINE

pes.png 169,94 KB

ojedinělé pojetí zrakového handicapu jako profesního benefituMezinárodní platforma SozialMarie každoročně oceňuje projekty s významným sociálním dopadem a vysokou perspektivou budoucí udržitelnosti, které jsou realizovány v zemích střední Evropy. V roce 2020 se o toto ocenění ucházelo 300 projektů, 34 z nich bylo odbornou porotou vybráno do užšího finále této prestižní soutěže. Mezi nominovanými je také úspěšný český sociální podnik Transkript online, který zaujal zejména svým modelem vytváření pracovních míst pro nevidomé v podpůrných komunikačních službách pro osoby se sluchovým postižením a zcela ojedinělým pojetím zrakového handicapu jako profesního benefitu. Od 1. do 8. dubna 2020 bude pro nominované projekty hlasovat online široká veřejnost, následně 1. května vyhlásí a na slavnostním setkání ve Vídni ocení tým SozialMarie 15 nejlepších sociálních inovátorů. Společnost Transkript online a její korporátní partneři jsou držiteli již několika tuzemských ocenění v oblasti vývoje asistivních technologií a poskytování online služeb komunikační přístupnosti v síti klientských center nadnárodních korporací v ČR.

Webová stranka projektu https://www.sozialmarie.org/cs/projects/8091

Od 1. do 8. dubna 2020 bude pro nominované projekty hlasovat (https://www.sozialmarie.org/cs) online široká veřejnost, následně 1. května vyhlásí a na slavnostním setkání ve Vídni ocení tým SozialMarie 15 nejlepších sociálních inovátorů.

Transkript online s. r. o., Dlouhá 37, 110 00 Praha 1, Mapa Facebook, Youtube, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.